Vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea

Gestionăm campaniile de publicitate Google Ads pentru teste 30 de companii. Când oamenii folosesc motorul de căutare Google, plasăm anunțurile dvs. în fața lor.
Putem ajunge la clienții dvs. cu anunțuri text, anunțuri grafice, anunțuri pentru cumpărături, anunțuri pe YouTube.
Echipa noastră de experți pot pune la punct un plan de publicitate pentru a se potrivi obiectivelor și bugetului dvs.
Google Ads este calea cea mai rapida către client, dar poate fi un teren minat și costisitor atunci când nu este realizat corect.

Cum se obțin rezultate

Abordarea Good Marketer față de gestionarea PPC este onestă și concentrată. Știm că aveți o afacere de gestionat. Însă, atunci când investiți banii cu noi, suntem mai bucuroși să vă spunem de unde provin rezultatele dvs. și exact la ce se cheltuiește bugetul.
Analize inteligente și gândirea imediată înseamnă că putem scala campaniile dvs. de marketing plătite și putem gestiona în mod eficient bugetele pentru a excela marca dvs. online.

De ce Google Ads?

Google Ads rămâne principalul mediu publicitar digital rapid din România, iar Google, cu aproximativ 90% din traficul total de căutare din România, este destul de greu de învins.
Indiferent că doriți să vă îmbunătățiți rentabilitatea investiției pentru o campanie existentă sau doriți să măriți numărul de vizitatori relevanți ai site-ului web cu o nouă campanie, echipa noastră experimentată vă poate ajută.

Google Ads, functioneaza?

Campaniile Google Ads gestionate de experți generează trafic sporit pe site-ul web și furnizează solicitări online instantanee pentru serviciile dvs. cheie. Sporiți-vă solicitările, comenzile, vânzările sau ofertele cu unul dintre planurile noastre.
Echipa noastră de specialiști AdWords și PPC a transformat cu succes campaniile existente subperformante și a creat campanii de promovare sau vânzare peoduse și servicii pentru companii din toată țara.

O campanie de publicitate PPC reușită poate genera trafic relevant către site-ul dvs. web, poate genera solicitari sau vânzări. Dacă acestea sună ca obiectivele dvs., de ce să nu încercați să vă atingeți piața țintă folosind marketingul cu Google ads astăzi?
Proiectați bine o campanie Google Ads, iar marca dvs. va apărea deasupra concurenților dvs. în rezultatele motorului de căutare.

Hai sa vorbim

Fie că sunteți un brand de vânzare cu amănuntul, un brand corporativ consacrat sau un brand provocator, obiectivul nostru este întotdeauna eficiența și strategia noastră este un design extraordinar. 

Catapres-TTS skin patches come with optional „cover” patches. Hair loss is also most frequently associated with the use of doxorubicin, although cyclophosphamide can thin the hair significantly ( Table 9-3). The effect of atorvastatin was seen regardless of baseline LDL levels apotek-sverige.org. Symptoms of opioid withdrawal may include: • Feeling hot or cold more than normal Bunavail can also cause blurred vision, drowsiness, and dizziness.