Termeni si conditii psk.ro (Contract)

Versiunea nr. 1 din data de 14.06.2022

1. Termeni generali

1.1. Prezentul document contine termenii, conditiile si politica de confidentialitate („Termeni si conditii” si “Politica de confidentialitate”- Contractul) privind utilizarea site-ului psk.ro („Site”) si stabileste care sunt conditiile in care orice persoana (fizica sau juridica) poate vizita ori accesa Site-ul ori poate utiliza, in orice mod, serviciile oferite prin intermediul Site-ului. Politica de confidentialitate este parte integranta din prezentii Termeni si conditii.

1.2. In intelesul Termenilor si Conditiilor si Politicii de confidentialitate:

 • „Site” inseamna in continuare toate paginile de internet aflate pe domeniul si subdomeniile psk.ro;
 • “Administratorul Site-ului” inseamna in continuare operatorul de date cu caracter personal PSK Solution S.R.L.
 • „Servicii” se refera la toate serviciile oferite prin intermediul Site-ului si/sau orice modul sau componenta a acestuia ce pot fi accesate in mod gratuit sau contra cost;
 • „Servicii gratuite” se refera la orice serviciu oferit prin intermediul Site-ului si/sau orice modul sau componenta a acestuia ce poate fi accesat in mod gratuit
 • Servicii platite” se refera la prestarea de servicii online pentru publicarea, gazduirea si distribuirea articolelor prin intermediul Site-ului sau a site-urilor partenere;
 • „Articol/Articole” inseamna in continuare orice comunicat de presa, informare publica, advertorial, eveniment etc. publicate de Utilizator sau de Site.
 • „Utilizator” inseamna orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul beneficiind de serviciile oferite de acesta prin intermediul unui cont creat pe Site;
 • ”Vizitator” inseamna orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul beneficiind de serviciile oferite de acesta fara sa isi creeze cont;
 • ”Site partener” inseamna orice alta pagina de internet aflata in parteneriat cu Site-ul prin care se intermediaza servicii;

1.3. Prin accesarea Site-ului sunteti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare si cu Politica de confidentialitate (“Contractul”) detaliate in continuare. Daca nu sunteti de acord cu acest Contract, nu continuati accesarea Site-ului si nu utilizati in vreun fel Serviciile oferite de acesta. Daca doriti sa renuntati la acest Contract, puteti oricand sa va inchideti contul cu respectarea prevederilor aplicabile Utilizatorilor si/sau sa nu mai accesati sau sa utilizati Serviciile, in calitate de Vizitator.

1.4. Acestea sunt conditiile in care puteti folosi Site-ul, cat si continutul/Serviciile disponibile pe acesta, respectiv Servicii gratuite/platite, continut sau informatii afisate (denumite in continuare cu termenul colectiv „Serviciile”).

1.5. Utilizatorul/Vizitatorul intelege si accepta in mod expres, in intregime si neconditionat, prevederile acestor Termeni si Conditii precum si Politica de confidentialitate (Contractul) si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creat pe Site inteleg si accepta ca utilizarea in continuare a contului lor, precum si orice accesare sau vizitare in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a Politicii de confidentialitate si a oricarei prevederi din acestea. Neacceptarea Termenilor si Conditiilor si/sau a Politicii de confidentialitate de catre Utilizatorii/Vizitatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.

1.6. Daca nu sunteti de acord cu prevederile acestor Termeni si Conditii si/sau cu prevederile Politicii de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati Serviciile oferite de Site.

1.7. Pentru mai multe detalii legate de prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de confidentialitate disponibila aici.

2. Descrierea si accesarea Serviciului

2.1. Site-ul poate fi accesat de persoanele interesante in calitate de Vizitator sau, prin crearea unui cont, in calitate de Utilizator.

2.1. Prin intermediul Site-ului, Utilizatorii au acces la Servicii constand in publicare, gazduire si distribuire de articole emise de catre institutii, organizatii ori companii din Romania atat pe Site, cat si pe site-urile partenere si retelele de socializare. Vizitatorii au acces la informatiile publicate pe Site.

3. Creare contului de Utilizator

3.1. Accesul la utilizarea Serviciului se face prin crearea unui cont de Utilizator pe Site. La inregistrare este necesara furnizarea de date reale si corecte in vederea completarii formularului de inscriere.

3.2. Formularul de inscriere cuprinde 2 categorii de Utilizatori, dintre care puteti selecta pe acela care descrie cel mai bine activitatea dumneavoastra. Acestea sunt:

 • Companie
 • Jurnalist/Blogger

3.3. Utilizatorii care isi creeaza un cont pe Site pentru a utiliza serviciul vor avea obligatia, la inregistrare, sa ia la cunostinta prevederile Termenilor si Conditiilor. Prin bifarea optiunii de accept (“Continua”), Utilizatorul este de acord in intregime si neconditionat cu prevederile Contractului si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.

3.4. Activarea contului

 • In cazul Companiei: se vor completa datele de identificare a reprezentantului societatii. Se vor selecta tipul de companie si domeniul de activare din lista pusa la dispozitie, se vor introduce numele companiei si datele de identificare, asa cum reies din certificatul de inregistrare fiscala. Utilizatorul va trebui sa aleaga numele brandului, denumire care este in totalitate responsabilitatea acestuia.*
 • In cazul jurnalistului/Blogger-ului: se vor completa datele de identificare a persoanei si se va alege un Pseudonim/Nume blogger, denumire care este in totalitate responsabilitatea utilizatorului. Ulterior va fi necesara selectarea tipului de media, a domeniului de acoperire, a domeniului de interes in care se doreste primirea de stiri, cat si numele companiei la care persoana activeaza sau pentru care a mai publicat.*

*ne rezervam dreptul de a modifica in functie de necesitati datele de inscriere;

3.5. Avand in vedere importanta si responsabilitatile ce decurg din activitatea de informare publica, in vederea confirmarii identitatii emitentilor de articole, contul dvs. devine activ doar dupa validarea telefonica a datelor din formularul de inscriere de catre un operator al Administratorului Site-ului la numarul de telefon fix/mobil furnizat in formularul de inscriere. La momentul validarii acestor date, contul dvs. va fi activat. Confirmarea telefonica in vederea activarii contului este obligatorie doar in categoriile ”companie”.

3.6. In cazul categoriei de jurnalist/blogger, activarea contului se va face ulterior confirmarii unui link primit pe adresa de e-mail furnizata, fara a fi necesara contactarea din partea operatorului Site-ului.

3.7. Dupa activarea contului, doar companiile au posibilitatea sa publice articole. Jurnalistii/Bloggerii vor avea posibilitatea de a fi la curent cu subiecte de stiri pe domeniile de interes.

3.8. In cazul furnizarii de informatii inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a Serviciului.

3.9. Ne rezervam dreptul sa refuzam activarea unui cont daca este considerat necorespunzator sau in cazul in care exista suspiciuni ca va este utilizata identitatea de catre o alta persoana.

3.10. Daca exista suspiciuni cu privire la utilizarea contului dumneavoastra de alte persoane sau de folosirea datelor de alte persoane aveti obligatia de ne contacta in timp cat mai scurt si sa ne furnizati dovezi ce va confirma identitatea. Administratorul Site-ului nu-si asuma raspunderea pentru situatia in care v-a fost utilizata identitatea de persoane neautorizate si nu ati actionat conform recomandarilor Administratorului Site-ului.

4. Contractare de Servicii platite

4.1. Utilizatorul de cont poate face o comanda ferma pe Site, pentru oricare dintre serviciile oferite de acesta. Comanda este considerata ferma in momentul in care operatorul genereaza o proforma pentru serviciul comandat.

Atentie! – Articolele vor fi publicate in maxim 3 zile lucratoare de la data platii. Programarea articolelor la mai putin de 3 zile lucratoare de la data platii nu va fi luata in considerare!

4.2. Ulterior confirmarii plati pentru serviciul ales de Utilizator, Administratorul Site-ului se obliga:

 • sa publice articolele incarcate in cont de Utilizator;
 • sa distribuie articolele incarcate in cont de Utilizator (unde e cazul);
 • sa asigure accesul la informatiile privind distribuirea articolelor publicate de Utilizator;
 • sa informeze Utilizatorul in termen de maxim 24 ore de la primirea acestora in cazul imposibilitatii publicarii acestora la datele convenite indiferent daca este vorba despre Site sau Site-urile partenere;
 • sa nu efectueze modificari de esenta asupra continutului materialelor, excluzand reformulari cu scop de crestere a calitatii continutului articolelor, agreate de Utilizator si modificari de formatare a textului.

4.3. Utilizatorul care publica articole se obliga:

 • sa achite suma stabilita si precizata in fiecare comanda ferma conform prezentilor termeni si conditii;
 • sa nu publice de doua ori acelasi articol;
 • sa respecte intru totul regulile de publicare care se regasesc la punctul 5 al prezentilor termeni si conditii;
 • Utilizatorul isi va asuma intreaga raspundere civila si penala pentru continutul articolelor transmise, pentru materialele publicitare utilizate (inclusiv pentru ideile si mesajele continute de acestea) si pentru continutul paginilor de internet la care vor trimite materialele utilizate in aceasta campanie. Utilizatorul declara si garanteaza ca detine toate drepturile, autorizatiile necesare si a obtinut acordul tuturor persoanelor implicate pentru publicarea articolelor si ca acestea nu incalca drepturilor sau libertatile tertilor sau legislatia in vigoare.

Utilizatorul are dreptul sa reclame nereguli ale serviciilor ce fac obiectul prezentului contract. Reclamatiile vor fi facute in scris, prin intermediul e-mail-ului in termen de 15 zile de la furnizarea serviciilor si vor cuprinde in mod obligatoriu urmatoarele:

 • obiectul reclamatiei;
 • termenul in care au fost formulate;
 • dovezile abaterilor reclamate;
 • metoda de verificare ce trebuie folosita;
 • cauzele care au determinat lipsurile reclamate;
 • modul de stingere a reclamatiilor.

4.5. Contracte incheiate individual:

 • Persoanele juridice care au semnat contracte individuale cu reprezentantii Site-ului anterior actualizarii prezentilor Termeni si Conditii contracte de prestari servicii declara, prin accesarea contului propriu, acceptarea prezentilor Temeni si Conditii fara obiectiuni. Modificarile si noua forma a Termenilor si Conditii va vor fi aduse la cunostinta prin intermediul Site-ului, atunci cand veti intra in contul dvs de Utilizator. In situatia in care vor exista clauze care sunt in contradictie cu termenii prevazuti in continuare, vor prevala dispozitiile Termenilor si Conditiilor actualizati. In cazul in care nu acceptati noile modificari, nu veti mai putea folosi contul de client.
 • In situatiile in care Vizitatorii/Utilizatorii doresc sa incheie contracte ce vor contine anumite prevederi particulare sau negociate, acestia pot contacta Administratorul Site-ului pentru a incheia contracte distincte cu Site-ul. In situatia in care anumite clauze sunt in contradictie cu Termenii si conditiile prezente, atunci vor prevala termenii stipulati in contractele semnate intre parti. Aceasta regula se aplica doar contractelor ce vor fi incheiate in viitor, nu si contractelor incheiate in trecut.

5. Reguli privind continutul generat de Utilizatori in emiterea articolelor:

5.1. Site-ul isi rezerva dreptul de a refuza publicarea articolelor care nu respecta criteriile de redactare a acestora, dupa ce, in prealabil, acestea au fost semnalate Utilizatorului de catre operatorul Site-ului. In acest sens, toate articolele care vor fi publicate pe Site respecta elementele standard ale structurii unui comunicat de presa: titlu, paragraf introductiv, corp comunicat, incheiere (date de contact):

 • niciun articol nu va avea titlul “Comunicat de presa, articol, advertorial” (titlu trebuie sa exprime continutul articolului, sa fie concis, sa aiba maximum 10 cuvinte).
 • in paragraful introductiv se va rezuma subiectul articolului (una-doua fraze, care vor raspunde intrebarilor „Cine?”, „Ce?”, „Unde?”, „Cand?”, „De ce?”).
 • continutul articolului cuprinde informatii-suport pentru paragraful introductiv. Informatiile trebuie sa fie coerente, indiferent de numarul de cuvinte-cheie folosite!
 • informatiile relevante vor fi plasate la inceputul articolului. Celelalte detalii sunt redate descrescator, in ordinea importantei. Detalii despre modul de redactare a articolelor:

5.2. Este interzisa publicarea de articole:

 • care promoveaza, fac reclama sau au legatura, in orice mod si in orice masura, cu jocurile de noroc organizate de companii care nu detin licenta in Romania sau care incalca, in orice mod sau in orice masura, reglementarile legale in vigoare.
 • care incalca, in orice mod sau in orice masura, drepturile de autor sau orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site sau orice drepturi apartinand tertilor.

5.3. La postarea de articole, de alte materiale, inclusiv comentarii, indiferent de tipul acestora, Utilizatorii sunt de acord cu urmatoarele limitari:

 • nu pot publica, transmite sau face referire, in niciun fel, la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, violente;
 • nu pot colecta datele personale ale celorlalti Utilizatori ai Site-ului si nici nu pot restrictiona accesul altor Utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut/Servicii din Site;
 • nu pot folosi programe, dispozitive automate sau orice procedee manuale pentru a monitoriza sau copia paginile Site-ului sau continutul lor, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea Site-ului;
 • nu pot publica articole sau material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale etc;
 • nu pot publica articole sau materiale care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract sau alte drepturi detinute de catre terti;
 • nu pot publica articole sau orice alt material care promoveaza, face trimitere sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita emailuri nesolicitate;
 • nu pot publica articole sau materiale care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;
 • nu pot publica articole sau materiale cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;
 • nu pot folosi niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii Site-ului, cu derularea normala a Serviciilor;
 • sa realizeze orice actiune care impune orice utilizare neuzuala, nerezonabila, abuziva sau disproportionata a infrastructurii puse la dispozitie de catre Site;
 • sa nu copieze, reproduca, altereze, modifice, distribuie (inclusiv prin afisare publica), sa nu foloseasca pentru scopuri comerciale sau orice alte scopuri, continutul Site-ului (sau orice parte din el), si sunt de acord sa nu realizeze lucrari / pagini de internet / servicii online care reproduc in orice mod sectiuni ale Site-ului, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea Site-ului si / sau a tertei parti, dupa caz.
 • Ancorele (cuvintele cheie) se pot modifica la cererea utilizatorului in primele 48h de la publicare. 
 • URL-urile ancorelor/cuvintelor cheie se pot modifica gratuit doar in cazul in care clientul/utilizatorul isi schimba structura link-urilor.
 • Orice modificare a url-urilor articolelor deja publicate este taxata cu 50% din valoarea publicarii articolului.

5.4. In cazul in care sunt incalcate regulile de la punctul 5.1., Site-ul poate interveni pe modificarea continutului, in special care tin de reguli de formatare, ori poate lua decizia de a refuza publicarea articolelor. In caz de refuz, Utilizatorul poate opta pentru republicarea articolului conform regulilor Site-ului sau poate solicita returnarea, in paisprezece zile, a contravalorii pretului achitat pentru articolul in cauza.

5.5. Utilizatorii inteleg si accepta ca, in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Site-ul va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea a oricarui continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site, ori pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens. Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul are dreptul sa aplice masurile prevazute mai sus, neavand nicio obligatie in acest sens. Pretul platit va fi returnat in termen de 14 zile de la primirea solicitarii din partea Utilizatorului.

5.6. Site-ul poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din Site. Campaniile si promotiile derulate de Site nu necesita acordul Utilizatorilor/Vizitatorilor Site-ului.

5.7. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor pot fi schimbate oricand, fara a necesita un anunt prealabil.

5.8. Site garanteaza gazduirea permanenta a articolelor pe site-urile partenere

6. Politica de preturi pentru contractare de Servicii platite

6.1. Serviciile si preturile serviciilor oferite in mod direct de site sunt afisate si actualizate in mod constant pe Site. Pentru serviciile furnizate prin intermediul Site-urilor Partenere, preturile pot fi afisate direct pe Site sau pot fi solicitate, telefonic sau prin e-mail, operatorilor Site-ului.

6.2. Se pot aplica reduceri (discount-uri) sau bonusuri la preturile Serviciilor, in functie de volum.

6.3. Toate drepturile si obligatiile aferente Serviciilor Platite oferite de Site si site-urile Partenere incluzand comanda vor fi aplicabile numai ulterior achitarii si confirmarii platii. Perioada de publicare a serviciiilor comandate si achitate este de 1 an de la data confirmarii achitarii, daca nu este alfel prevazut in factura/proforma.

6.4. Utilizatorul se obliga sa achite catre Site toate tarifele aplicabile pentru Serviciile comandate, potrivit conditiilor prevazute pe Site. Preturile sunt exprimate in EUR si nu includ TVA si vor fi facturate in RON, la cursul BNR din data comenzii.

6.5. Pentru serviciile comandate se vor genera in sistem electronic facturi, transmiterea lor facandu-se doar prin intermediul e-mail-ului la adresa indicata in formularul de deschidere a contului.

6.6. Pentru serviciile comandate ce nu au afisat pretul serviciului, proforma nu va fi emisa in mod automat, ci, la cererea Utilizatorului, ulterior negocierii unei oferte cu reprezentantii Site-ului.

6.7. Site-ul are dreptul de a modifica oricand si in orice mod pretul oricarui serviciu, fara sa justifice aceasta modificare sau sa indeplineasca o formalitate.

6.8. In cazul Serviciilor achizitionate in baza unor contracte incheiate individual cu Site-ul, preturile si conditiile specificate in contracte sunt valabile indiferent de modificarile efectuate asupra Serviciilor afisate pe site pana la data incetarii ofertelor de pret prevazute in respectivele contracte.

6.9. In cazul in care, ulterior achitarii serviciilor prestate prin intermediul Site-urilor Partenere, acestea din urma isi modifica planul de tarifare, Site-ul va comunica Utilizatorului diferenta de pret. Utilizatorul poate opta pentru achitarea diferentei de pret in vederea beneficierii de serviciul achitat, poate beneficia de un serviciu echivalent contravalorii achitate initial sau poate refuza, caz in care i se va face restituirea valorii achitate pentru serviciul respectiv. Utilizatorul are obligatia sa comunice optiunea sa in termen de 5 zile de la informarea privind modificarea planului tarifar.

6.10. Orice modificare sau corectie adusa articolelor dupa publicare daca acestea apar din vina/neatentia clientului se taxeaza cu 50% din costul publicarii articolului. In cazul in care acestea apar datorita platformei sau publisherului acestea se vor remedia gratuit in maxim 3 zile lucratoare.

7. Rambursarea sumelor platite

7.1. Utilizatorii pot solicita rambursarea sumelor platite pentru achizitionarea Serviciilor in termen de paisprezece zile de la data achizitionarii acestora in cazul in care nu au fost utilizate Serviciile respective. Dupa expirarea termenului de 14 zile, nu vor mai putea fi rambursate sumele achitate nici integral si nici macar partial, indiferent daca Serviciul a fost sau nu prestat.

7.2 Solicitarea rambursarii se va face prin email la adresa: contact@psk.ro

8. Sesizari si reclamatii

8.1. In cazul in care Administratorul Site-ului primeste o reclamatie sau acuzatii din partea unor terti sau o sesizare din partea unei autoritati sau in cazul in care Site-ului considera ca exista o incalcare de catre Utilizator a prevederilor din „Termenii si Conditiile”, ori exista orice suspiciuni in acest sens, Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment de pe Site orice articol sau de a suspenda pe durata decisa in mod unilateral de catre Administratorul Site-ului, dreptul Utilizatorului de a folosi partial sau in intregime serviciile oferite de catre Site sau dreptul de a accesa Site-ul.

8.2. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment orice articol sau de a suspenda pe durata decisa discretionar de catre Site dreptul Utilizatorului de a folosi, in intregime sau in parte, Serviciile ori de a accesa Site-ul, din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la: primirea oricarei reclamatii sau acuzatii din partea oricaror terti sau autoritati, in orice alt caz in care Administratorul Site-ului considera ca Utilizatorul a incalcat prevederile din Termeni si conditii ori exista orice suspiciuni in acest sens. In toate cazurile in care Administratorul Site-ului va aplica oricare dintre masurile mai sus prevazute, Administratorul Site-ului va avea dreptul sa justifice masura daca va considera acest lucru necesar sau oportun, fara a avea nicio obligatie in acest sens.

8.3. Sesizarile Utilizatorilor cu privire la neregulile Serviciului vor fi solutionate de catre reprezentantii Site-ului in termen de treizeci de zile lucratoare de la momentul primirii acestora.

9. Limitarea raspunderii

9.1. Serviciile oferite de catre Site sunt puse la dispozitia Utilizatorilor/Vizitatorilor potrivit principiului „asa cum sunt”, „asa cum sunt disponibile”, fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite, si fara nicio raspundere din partea Site-ului in legatura cu acestea.

9.2. Administratorul Site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul articolelor, oferind doar suportul tehnic pentru publicarea acestora. Administratorul Site-ului este exonerat total de raspundere, unicul responsabil pentru continutului articolelor fiind in exclusivitate Utilizatorul.

9.3. Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantie, explicita ori implicita, inclusiv, fara limitare, in ceea ce priveste Serviciile oferite sau posibilitatea de a obtine un rezultat specific prin folosirea Serviciilor sau a informatiilor afisate pe Site.

9.4. Administratorul Site-ului nu garanteaza si nu este responsabil pentru:

 • acuratetea, calitatea, actualitatea, validitatea ori exhaustivitatea oricarei informatii afisate pe Site;
 • cazul in care comunicatele sau materialele postate incalca, in orice mod si in orice masura, prevederile din Termeni si conditii;
 • cazul in care Serviciile oferite prin intermediul Site-ului vor suferi intreruperi ori erori ori ca eventualele omisiuni vor fi corectate.

9.5. Administratorul Site-ului nu poate fi facut responsabil, in niciun caz si in nicio masura, pentru orice intarzieri, inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Administratorul Site-ului nu va fi responsabil in cazul in care articolele sau materialele vor infecta sau contamina sistemul sau informatia Utilizatorului. Intregul risc privind calitatea si functionarea Site-ului ori acuratetea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii furnizata de catre Utilizator este asumata de catre acesta. Administratorul Site-ului nu garanteaza accesul sigur, continuu si neintrerupt la Serviciile sale. Administratorul Site-ului nu va fi responsabila pentru nicio problema sau disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii Site-ului.

9.6. In niciun caz si in nicio masura, Administratorul Site-ului nu va fi facut raspunzator fata de Utilizatori/Vizitator sau terte parti pentru orice daune directe sau indirecte (inclusiv, dar nelimitandu-se la daune privind pierderi de profit in afaceri, intreruperi ale afacerilor, pierderea de programe sau informatii, ori altele asemenea), ori orice dauna provenind in orice mod din disponibilitatea, indisponibilitatea, utilizarea, dependenta ori imposibilitatea de a utiliza Site-ul ori orice alta informatie;

9.7. Administratorul Site-ului nu raspunde pentru folosirea, fara drept sau cu incalcarea acordului obtinut, a brandurilor sau marcilor in articolele transmise de catre Utilizatori. Intreaga responsabilitate revine Utilizatorilor care solicita postarea articolelor. In cazuri exceptionale, la cererea expresa si in scris a companiilor care detin brandurile sau marcile respective, Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a sterge articolele care fac referire la marci, fara un acord explicit din partea companiilor care le detin.

9.8. Prin accesarea Site-ului sunteti de acord sa exonerati de raspundere Administratorul Site-ului pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor din Termeni si conditii si/sau din Politica de confidentialitate.

9.9. Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantie referitoare la orice articol prezent sau accesat prin intermediul Site-ului. Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere, in niciun mod si in nicio masura, pentru corectitudinea acestor comunicate, pentru orice intarzieri, inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau publicarea integrala ori partiala a acestora, pentru respectarea drepturilor de autor si a drepturilor conexe si a oricaror alte drepturi, ori pentru legalitatea sau decenta articolelor publicate pe site sau aflate in orice alta legatura cu acestea.

9.10. Administratorul site-ului nu ofera niciun fel de garantie referitoare la indexarea in Google sau in alte motoare de cautare a articolelor publicate.

10. Modificarea Site-ului

10.1. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, orice sectiune de pe Site, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de Utilizatori..

10.2. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenii si conditiile si/sau Politica de confidentialitate PSK.ro, pentru a reflecta orice modificari ale modului de functionare a Serviciului sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe pagina noastra de internet versiunea modificată a Termenilor si conditiilor si/sau a Politicii de confidentialitate si/sau va vom pune la dispozitie in alt mod. Este responsabilitatea dvs. sa fiti la curent cu orice astfel de Termeni si conditii si/sau Politica de confidentialitate revizuite, prin verificarea acestei pagini web. Utilizarea in continuare a Site-ului dupa modificarea acestor Termeni si Conditii si/sau Politica de confidentialitate constituie acordul dvs. cu privire la Termenii si Conditiile si/sau Politica de confidentialitate revizuite.

SC. PSK Solution S.R.L, cu sediul social în Berceni, str. Movilitei nr.15, înregistrată la registrul comerţului sub nr. J23/3025/2016, având cod unic de înregistrare RO36351312

Regulament Campanie Black Friday 2023

 1. Reducerile se adreseaza articolelor publicate sau trimise la publicat in perioada 15.11.2023 ora 00:00 – 30.11.2023 ora 16:00
 2. Comenzile care contin articole achizitionate la preturile din campania de Black Friday si programate dupa 30.11.2023 vor fi reprogramate automat la data de 30.11.2023.